Sopar d'aniversari
El dia 4 de desembre l’Adrián fa anys.
I el dissabte abans vaig voler celebrar-ho en un restaurant petit i recollit del qual havia rebut bones referències: La Bella Tiple.
Amanida grega, montaditos de pa amb tomàquet!!! amb anxoves, gírgoles saltejades amb allet i, de segon, estruç a la planxa amb patatones i tournedó al pebre amb espinacs i patates fregides.
Excel·lent!!
De postres, l’Adrián, com un nen que se'n va a la fira, es va demanar l’opció més completa: nata, gelat de xocolata, dulce de leche, nous, xocolata calenta pel damunt... (No en recordem el nom però era alguna cosa així com “bomba africana”...)
I jo, per no deixar d’ingerir la meva dosi diària de xocolata: una crêpe amb xocolata calenta.
La foto, feta amb flaix pel mateix Adrián (d'aquí la seva posició i la seva serietat) és d’una qualitat pèssima, però no deixa de tenir un cert encant... no?
I el dissabte abans vaig voler celebrar-ho en un restaurant petit i recollit del qual havia rebut bones referències: La Bella Tiple.
Amanida grega, montaditos de pa amb tomàquet!!! amb anxoves, gírgoles saltejades amb allet i, de segon, estruç a la planxa amb patatones i tournedó al pebre amb espinacs i patates fregides.
Excel·lent!!
De postres, l’Adrián, com un nen que se'n va a la fira, es va demanar l’opció més completa: nata, gelat de xocolata, dulce de leche, nous, xocolata calenta pel damunt... (No en recordem el nom però era alguna cosa així com “bomba africana”...)
I jo, per no deixar d’ingerir la meva dosi diària de xocolata: una crêpe amb xocolata calenta.
La foto, feta amb flaix pel mateix Adrián (d'aquí la seva posició i la seva serietat) és d’una qualitat pèssima, però no deixa de tenir un cert encant... no?
1 comentari:
donada l´ocasió Moltiiisimesss Felicitats Adrián!!! que segueixis cumplint any rera any molts mes per celebrarne.
Sílvia
Publica un comentari a l'entrada