10 de maig, 2007

I Carrera Cross Corgo-Corrubedo

Abans de res: com que em falten hores per penjar en aquest blog tots els temes pendents d'una manera completa i acabada, aviso que a partir d'ara i fins nova ordre aniré actualitzant-lo de mica en mica, amb l'agravant que les entrades quedaran a mitges i haureu d'anar-les revisant per conèixer-ne l'evolució (si voleu, és clar).
Qui avisa no és traïdor... Així que m'hi llenço de cap.

Diumenge, 29 d'abril de 2007: Cursa Cross de Corgo

Aquí teniu la foto de grup del fòrum abans de la cursa en qüestió:Van ser 7,5 km de camí no asfaltat (iupiiii!!) per un paratge força bonic i verge sobre el qual, pel que sembla, planeja l'amenaça d'una urbanització o vés a saber quina altra mena de sacrilegi per l'estil. Si és que no aprenem, no aprenem i no aprenem!!!
:-(

I recordeu a la meva rival dels duatlons cross, la Monica? Doncs també hi era i va quedar tercera... Al pas que vaig no l'atraparé mai...!!!Però, això sí, jo no perdo pas el somriure...!!!És més, em vaig marcar un sprint final que em va fer arribar a Meta amb la cara com un perdigot... però va valer la pena. Sí, senyor.
Ritme mitjà de carrera: 5 min./km

Tenint en compte que a Padrón vaig fer 5,04 min./km i a la Vig-Bay 5,29 min./km, i que aquí a Corgo hi havia més desnivell, podem considerar que a poc a poquet vaig millorant...

I de mica en mica, s'omple la pica... O no!