06 de novembre, 2006

Aterratge a Vigo


Ja som a Vigo!!!

Ja fa una setmana que vam aterrar (el 28 d'octubre). I perquè us en feu una breu idea, aquí teniu una foto dels voltants de casa nostra i del pis en qüestió.
Per cert, la fletxa del fons d'aquesta foto assenyala les Illes Cies (ho sé, caldria millorar-la i ampliar-la).
;-)

Perquè us situeu: vivim al nordest de Vigo, cap a l'interior. La ria ens queda un pèl lluny, però la veritat és que aquí les distàncies són curtes.

El pis és bufó i molt nou. La zona és d'allò més tranquil·la. El cap de setmana només s'escolten els galls, els gossos i els ocells. Tampoc no tenim soroll de trànsit perquè el carrer és un cul-de-sac i, a més, la majoria dels edificis són nous i estan mig habitats.
L'únic soroll de fons que tenim durant la setmana és el d'una obra que hi ha just davant de casa nostra. Mentre treballo a l'ordinador, veig també com penquen els operaris. I així em sento acompanyada. De totes maneres, amb la finestres tancades, el soroll es converteix en una remor sorda.

Del món exterior encara no tinc gaire informació per culpa d'un costipat que m'ha tingut tancadeta a casa més hores del que fóra habitual.

Continuarem informant, però...

3 comentaris:

Raül ha dit...

Genial
Es veuen perfectament les illes Cies, els seus arbres, els seus peixos...en quant al vostre pis, inclús a la foto pot observar-se l'Ester prenent el sol (en...)
Po eso...felicitats i seguiu en contacte

Raül

Nuria ha dit...

Ei, fa molt bona pinta el lloc, sí senyora! I això que no he pogut veure l'àlbum de fotos (problemes tècnics...).
Ànims amb el blog! recupera't i a disfrutar de terres "galleguiñas".
Bicos :-)

anna f ha dit...

jo segueixo obsesionada amb el marisc gallec.

espero noticies al respecte.

a mi els gallecs em semblen exageradament hospitalaris i diuen que son, alhora, exageradament desconfiats. costa de casar,oi? ja m'explicaras les teves impressions.
anna