14 d’abril, 2007

SEGON ANIVERSARI


10 d'abril de 2007: la data del calendari que indica que ja fa dos anys que l'Adrián i jo vivim junts.
Curiosament, a tots dos ens semblava que en feia tres... I és que, en realitat, fa 2 anys i 3 mesos que ens coneixem. Però segurament, aquesta sensació de dur més temps junts és deguda al fet que, en aquest període relativament curt, tots dos hem canviat de feina i, a més, hem canviat de casa (bé, l'Ester dos cops) i d'espai geogràfic... Gens malament. Si continuem així, hauré d'actualitzar molt sovint el blog!!
Com que el dimarts era un dia feiner i ben normalet, va trascórre com un dia qualsevol: treballant, estudiant i sortint a estirar les cames al capvespre...




La grata sorpresa va ser que l'Adri es va presentar a casa amb una "tarta Sacher" de D'Carla, una pastisseria de Moaña que ell coneix bé perquè és un acostuma anar a dinar (També tenen restaurant. No és que l'Adrián s'alimenti a base de pastissos!).



He de dir que estava taaaaaant bona, la xocolata era taaaaant negra i amargant, i la massa taaaaaaant divina, que així és com va quedar pocs minuts després d'haver-la destapat:


I encara que no té res a veure amb tot això, us penjo una foto panoràmica des del Monte Alba, el punt més alt de la Ria de Vigo, on vam pujar diumenge passat amb la moto perquè ens toqués una mica l'aire, després d'haver estat tot el matí estudiant (d'aquí la meva cara d'empanada).




1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats pels dos anys, guapos!!! Mare fills, com passa el temps! El Clément i jo també fa dos anys i mig que ens vam conèixer i també hem canviat de residència. Portem vides paral·leles???
Petons, guapíssims!!!
Chap